Sony SRS-XP700 X-sorozatba tartozó, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó

168.990 Ft az ÁFA-t tartalmazza

Minden zenei élményt tovább fokozhatsz az XP700 segítségével, amely egészen kivételes surround hangzást kínál, bárhol is hallgatod.

Akár bele is burkolózhatsz a hangba az X-Balanced Speaker Unit, valamint az elülső és hátsó magassugárzók által létrehozott 360°-os partihangzással. IPX4 szintű vízállóság és akár 25 órányi akkumulátorkapacitás.

2 év gyártói garancia

 

Cikkszám: SRSXP700B.CEL Kategória: Címkék: ,

Leírás

Vegye magát körbe hangokkal

Az XP700 több hangsugárzóból áll, köztük egy-egy elülső és hátulsó nagy hatékonyságú magassugárzóból és egy X-Balanced Speaker Unit egységből, így képes 360 -os partihangzást teremteni ütős, mély basszus és komoly hangtisztaság mellett.

X-Balanced Speaker Unit

Az innovatív X-Balanced Speaker Unit membránja nem kör alakú, a területe pedig nagyobb a hagyományos hangsugárzókénál. Ennek köszönhetően gazdagabb és tisztább hangzást kínál – függetlenül attól, hogy milyen stílusú zenét hallgatsz.

Erőteljes, tiszta hangzás

Az X-Balanced Speaker Unit és az elülső és hátsó nagy hatékonyságú magassugárzó kombinációja olyan erőteljes hangprofilt biztosít az XP700 számára, amely minőségi hangzást hoz létre a hangtér egészében.

Dobd fel a bulit!

A „MEGA BASS” lehetővé teszi a basszus igazi kiemelését. Így ha valami ütemeset hallgatsz, mély és ütős basszushangzás párosul hozzá.

Az élőhöz hasonló hangzás

Van valami különleges az élő zene hangzásában. A „LIVE SOUND” funkcióval megteremtheted ezt az egyedi hangulatot, újra és újra átélheted a kedvenc zenei élményeidet.

Villanyozd fel az éjszakát

A vadonatúj környezeti fény-megoldásnak köszönhetően a különféle világítási mintázatok közül választhatsz, amelyek pulzáló energiát vihetnek a partiba vagy éppen nyugtató árnyalatokat a csendes éjszakázásba.

Az eső többé nem akaszthatja meg a zenét

Készítsd fel a kerti partidat mindenre. Az XP700 kialakítása IPX4 vízállósági besorolást kapott, így a lejátszást pár csepp eső miatt nem kell leállítanod.

A nagyobb akkumulátorkapacitás hosszabban tartó éjszakai életet jelent

Egy jó buliban senki sem szereti, ha elhallgat a zene. A teljes feltöltést követő 25 órányi akkumulátorkapacitással ez a hangsugárzó szinte ugyanaddig bírja, mint te.

Gyors töltés

Még ha nincs is sok időd, nem kell aggódnod. A gyorstöltés 3 órányi lejátszási időt biztosít mindössze 10 perc töltést követően.

Gondoskodj az akkumulátorról

Az Akkumulátorkezelő funkció segít elkerülni a túltöltést, és képes meghosszabbítani az akkumulátorod optimális állapotát.

Ragadd meg, és indulj

Az XP700 kényelmes fogantyút kapott, amelynél fogva könnyen hordozható. Így ha általában az otthonodban tárolod a hangsugárzót, de szívesen hallgatnál valamit a kertben, egyszerűen kapd fel a hangsugárzót, és már viheted is.

Énekeljen szívvel-lélekkel

Mindened a karaoke? Akkor az XP700 a tökéletes fellépőtársad. Csatlakoztasd a mikrofonodat, válassz egy dalt, és adj bele mindent. És nem is kell megállnod az éneklésnél. Két bemenettel rendelkezik, így csatlakoztathatsz gitárt is, és erősítőként használhatod a hangsugárzót.

Party Connect

Akár 100 kompatibilis hangsugárzót is csatlakoztathatsz, és szinkronizálhatod a zenét és a fényeket, ha több fényre vagy nagyobb hangerőre vágysz.

 Nagyszerű hangzás minden elrendezésben

Az XP700 vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető; és bármelyiket is választod, egy érzékelő optimalizálja a hangot kifejezetten az adott elrendezéshez.

Sony | Music Center

Optimalizálhatod a hangbeállításokat, vezérelheted a zenét, választhatsz fénymintázatokat és kezelheted az eszközeidet közvetlenül a telefonodról.

Szórakoztató funkciók a Fiestable alkalmazással

Szórakoztató funkciókat érhetsz el: bulizós lejátszási listákat és karaokét hozhatsz létre, és számos egyéb dolgot

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sony SRS-XP700 X-sorozatba tartozó, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük