Sony HT-G700 3.1 csatornás Dolby Atmos®/ DTS:X™ hangprojektor

149.990 Ft az ÁFA-t tartalmazza

 • 7.1.2 csatornás hangprojektor
 • 400 W teljesítmény
 • Vezeték nélküli mélynyomó

Raktáron

Cikkszám: HTG700.CEL Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A hangokat minden irányból hallhatod, akár 7.1.2 csatornás surround hangzással

Vertical Surround Engine nevű, fejlett surround technológiánk lehetővé teszi, hogy egyetlen vékony egység megteremtse a legfrissebb mozis hangformátumok, köztük a Dolby Atmos® és a DTS:X™ által kínált élményt. A három elülső hangsugárzó a Sony egyedülálló jelfeldolgozásával karöltve létrehozza a „függőleges” surround hangot, így a virtuális surround hangzás körülölel.

Az emelt hangforrás a tévével azonos magasságban van

A hangzást az S-Force PRO finomhangolja úgy, hogy a tévével azonos magasságban legyen. Így a hangot 55 hüvelykesnél nagyobb tévé esetén is a képernyőből hallod szólni, jobban elmerülhetsz a látványban.

Vezeték nélküli mélynyomó a gazdag, erőteljes basszushoz

A nagyteljesítményű vezeték nélküli mélynyomó mélyebb, gazdagabb basszus hangot biztosít egyszerű vezeték nélküli csatlakozással, így a helyét szabadon választhatod meg.

A szórakozásnak megfelelő hangzásmódok

Kiválaszthatod a szórakoztató tartalmadnak leginkább megfelelő hangzásmódot a távvezérlő külön gombjával. Egészen átadhatod magad a moziélménynek a Mozi üzemmódban, a Zene üzemmódban pedig kedvenc zenéid minden apró részlete megszólal. A Beszédhang üzemmód a hangbeállításokon keresztül kiemeli a beszédet, így nem maradsz le egyetlen szóról sem. Az éjszakai üzemmód pedig úgy optimalizálja a hangszínegyensúlyt, hogy kis hangerő esetén is tisztán hallhass mindent.

Élvezze kedvenc filmjeit 4K HDR-minőségben

A modern 4K HDR technológia 18 Gb/s sávszélessége és a HDCP2.2/HDCP2.3 révén a HT-G700 a legújabb házimozis formátumokat – köztük a Dolby Vision, a HDR10 és a Hybrid Log Gamma formátumot – is kiszolgálja.

Hangélmény fentről

A Sony virtuális surround technológiájának köszönhetően a hangprojektor képes a függőleges térben pozícionálni a hangot – így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzó nélkül is átélheted a 3D hangzást. A Dolby Atmos és a DTS:X technológiához hasonlóan a Vertical Surround Engine is valósághűbb, többdimenziós hangzást ad más formátumoknak is.

Egykábeles HDMI eARC/ARC

Hang- és vezérlési adatokat is küldhetsz a tévédről egyetlen HDMI-kábelen keresztül.

 

 • 7.1.2 csatornás hangprojektor
 • 400 W teljesítmény
 • Vezeték nélküli mélynyomó
 • HDMI / HDMI eARC csatlakozás
 • Optikai csatlakozó
 • Bluetooth funkció
 • 4K HDR technológia
 • Hangzásmódok: automatikus, zene, mozi, standard

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sony HT-G700 3.1 csatornás Dolby Atmos®/ DTS:X™ hangprojektor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük